Moeiteloosbestaan.nl voor individuele en relatiebegeleiding

EMDR is een geweldig hulpmiddel om af te rekenen met emoties die je hinderen. Ik bedoel niet dat emoties er niet zouden mogen zijn. Natuurlijk, want het hoort bij het leven. Wat ik wel bedoel is dat je soms zo overvallen kan worden door emoties, dat het lijkt alsof die emotie het heft in eigen hand neemt. Alsof je totale controle kwijt bent. 

Vaak komt dit doordat je lijf wordt herinnerd aan eerdere ervaringen. Als we pijnlijke ervaringen meemaken, dan is het vrijwel onmogelijk om alle emotie die daarmee gepaard gaan, te verwerken. Deze emoties worden dan opgeslagen in je lijf. En als er dan iets in je leven gebeurt wat je lichaam doet herinneren aan deze ervaring, gaat er een soort alarmbel af. Daar kun je zelf niets aan doen.

Wat je wel kunt doen is naar een ervaren EMDR therapeut gaan. Die kan je helpen om die oude emoties te ontladen. 

Sinds al de jaren dat ik EMDR toepas, heb ik vele malen voor verrassingen gestaan. Clienten voelen zich anders, rustiger, blijer. 

Nieuwsgierig? Lees dan vooral ook de reviews van clienten op www.moeiteloosbestaan.nl of kijk naar de video's https://praktijkdynamo.nl/archief/ 

Graag vertel ik er meer over. 

Hartelijke groet, Willeke


Adres:
De Strooplikker - 21
 
2461 CW - Ter Aar
 
Zuid-Holland
Tweede adres:
Hilton Garden Inn Leiden - *
 
2342 BH - Oegstgeest
 
Zuid-Holland
Telefoon:
0613223839
Website:

 

Therapeut:

Willeke van Barneveld
Therapieën:
EFT
EMDR
Familieopstellingen
Relatietherapie
Beroepsverenigingen:
VNT NVPA RBCZ en TCZ